sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Yksi lauantai kuvina

la1 Toukokuun eka lauantai alkoi superaamiaisella: chiavanukasta, kiiviä ja mansikoita + kauraleipä hummuksella, pinaatilla ja paprikalla. Tykkään kun viikonloppuisin saa rauhassa syödä aamiaista.
la2 Stereoissa soi Håkan Hellström, koska kesä tulee.
la3 la12 Laitoin nopeasti rennot vaatteet päälle, uudet kengät jalkaan ja lähdin kukkakauppaan, koska iltapäivällä oli tarkoitus mennä juhliin.
la4 la5 Matkalla kauppaan näkyi myös kirsikankukkia, ne on ihania <3
la6 Palattuani kotiin aloin laittaa ruokaa. Onko jollekin teistäkin opetettu, että kylään ei saa mennä nälkäisenä? :D
la7 Ehdin myös pestä pyykkiä. Meidän pyykkitupa on ylimmässä kerroksessa, sieltä näkyy kauas!
la8 la9 la10 Odotellessani pyykkien peseytymistä ehdin lukea Haruki Murakamin Kafka rannalla-kirjaa (joka on edelleeeen mulla kesken...), kuunnella Regina Spektoria (sopii myös kesäfiilikseen) ja syödä valmistamani nuudeli-vihannessetin.
la13 Sitten olikin aika laittautua valmiiksi juhliin! Pääsin pitkästä aikaa käyttämään mekkoa, jonka ostin Tampereelta yhdestä Fidasta 2013. Tuo mekko on mun mielestä tosi ihana, mutta en oikein osaa yhdistää sitä arkiasuihin... Ehkä se toimisi arkena, jos päälle laittaisi jonkun paidan ja mekosta tulisikin tavallaan hame? Täytyy kokeilla. Aioin aluksi laittaa vaalean neuletakin mutta sitten tuntuikin siltä, että tumma on kuitenkin parempi. Korvissa lempparit Poola Katarynan korvikset :-)
la11 Juhlat oli kivat, oli hyvää ruokaa ja saatiin istua ulkona terassilla, koska oli niin lämmin :-) Mun ilta päättyi kuitenkin ylläolevaan näkyyn, koska kotona oli vielä pakko syödä suoraan purkista Pirkan jogurttijätskin jämät :D se on vaan niin hyvää jätskiä!

Sellainen oli mun toukokuun eka lauantai! 

Ei kommentteja: